Doncs un grup d’amics que un dia, ara ja fa més de 9 anys, varem decidir que havia arribat el moment en les nostres vides de tornar a gaudir de la moto/megaescoter tal i com ho havíem fet sempre abans de què les nostres obligacions familiars ens ho impedissin.

La nostra idea era la de recórrer el nostre petit país per anar-lo coneixent de primera mà. Les nostres obligacions no ens permeten fer sortides molt llargues molt sovint i per això ens limitem a un o be dos dies al més, amb una durada màxima d’un dia a l'estiu (des del Març fins al Novembre) i de mig dia a l’hivern (des del desembre fins al Febrer). Acostumem a sortir unes 6 o 7 motos per sortida (en algunes ens reunim fins a 14 motos i d’altres només en som 3, va com va), entre tanta sortida cultural/turística intercalem tres sortides purament gastronòmiques, la calçotada al Febrer, la botifarrada al Maig i l'arrossada al juliol, això si, sempre en moto i amb unes quantes corbes per fer gana (com si ens fes falta, a nosaltres, fer gana...).

No cal dir que en aquestes sortides, com podeu comprovar a les fotos del nostre web, hi ha tota mena de motos i escoters, des de grans turismes o megaescoters fins a petites motos o escoters de 125 cc, ja que el nostre objectiu no es fer grans rutes ni anar sempre per autopistes/autovies. Com tots, el nostre país es coneix millor a ritme tranquil i per carreteres secundàries