HONDA CBF 600 S/ABS

Aquesta moto Ús, sens dubte un vehicle molt polivalent. Podrem utilitzar-la per ciutat, gracies al seu baix centre de gravetat (centralitzaciˇ de masses) i un pes contingut (220 Kg), per˛ tambÚ per grans i petites rutes, tan per carreteres revirades com per autopistes. El seu quadre d'alumini i un llarg basculant donen aplom i estabilitat a les altes velocitats a les que pot arribar, gracies al seu motor tetracilindric injectat de 78 CV. Els frens amb frenada combinada proporcionen un tacte progressiu i dosificable i gracies al seu ABS podrem sortir indemnes d'alguna situaciˇ en la que sense aquest invent, de segur provarÝem la duresa de l'asfalt.

Si alguna cosa li podem retreure son els pocs baixos que tÚ, sobretot en ciutat a baixes voltes (fins a 4000-5000 rpm.). No oblidem que son 4 cilindres i aix˛, per ciutat obliga a utilitzar mes sovint el canvi de 6 marxes de que disposa.

En definitiva, un vehicle c˛mode, poc gastador (5 l/Km), Ógil i amb un motor robust, derivat d'una CBR, que ens permetrÓ anar a treballar, sortir el cap de setmana i fer grans rutes a mitjanes de velocitat bastant superiors a les legals.